Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής επιστρέφουν στον Ορφέα!

 



Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής
επιστρέφουν στον Ορφέα!

«Πεταμένα λεφτά»

Από την Παρασκευή 13 Μαΐου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Μαΐου

Μαζί τους ο Γιάννης Ταυλάς 

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής, ύστερα από μία μίνι περιοδεία της παράστασής τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο μουσικό στέκι «Ορφέα» στην Κυψέλη, από την Παρασκευή 13 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Μαΐου!

 

Χωρίς να ξεφεύγουν από τη σάτιρα και την κωμωδία που τους βασανίζει, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν το ταξίδι τους από το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό, μέχρι τον «Κουκουλοφόρο», το «Ω Να Σου» αλλά και μέχρι την «Ψυχή» και το «Το όνομά μου ειν’ το δικό σου», φτιάχνοντας κείμενα, δημιουργώντας εικόνες, με μοναδικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, αλλά να μην φύγει και το κοινό με άδεια χέρια.

 

Από την Παρασκευή 13 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο τον Μάιο θα μας περιμένουν στο καλλιτεχνικό στέκι «Ορφέας» στην κλασική οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη! 

Στην παρέα τους ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, ο οποίος θα σκαλίσει κιθάρες, μπουζούκια, λαούτα, μαντολίνα και ό,τι άλλο χρειαστεί για να φτάσουν στον προορισμό τους.

 

Μουσική σκηνή Ορφέας

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210866 8544, 6939187511

Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος σε τραπέζι: 10 ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια