Leif Randt: Allegro Pastell


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Allegro Pastell" του συγγραφέα μας Leif Randt!

 

 ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Τάνια Άρνχαϊμ, της οποίας το πρώτο μυθιστόρημα Νέο Πανοπτικόν απολαμβάνει καλτ στάτους, σε λίγες εβδομάδες θα γίνει τριάντα. Με θέα στο πάρκο Χάζενχάιντε του Βερολίνου περιμένει να της έρθει μια εκρηκτική ιδέα για το νέο βιβλίο της. Ο κατά μία πενταετία μεγαλύτερος φίλος της, ο περιζήτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων Τζερόμ Ντάιμλερ, μένει στο Μάινταλ, σ’ ένα μπανγκαλόου των γονιών του, προσπαθώντας με πνευματική αυτοπαρατήρηση να κατανοήσει περισσότερο τη ζωή του. Η εξ αποστάσεως σχέση τους φαίνεται αψεγάδιαστη. Ανταλλάσσοντας γραπτά μηνύματα και εικόνες, παραμένουν στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους και επισκέπτονται ο ένας τον άλλο περνώντας μαζί παρατεταμένα Σαββατοκύριακα, ζώντας ο καθένας στη δική του πραγματικότητα. Τζόγκιν στην προστατευόμενη περιοχή και διαλογισμός στο Μάινταλ της νότιας Έσσης, επικοινωνία με αδιάκοπη ροή και sex–positive έξοδοι στο Βερολίνο – Τζερόμ και η Τάνια υπάρχουν ο ένας για τον άλλο, όχι όμως χαμένοι ο ένας μες στον άλλο. Γονείς, φίλες, φίλοι και καταθλιπτικά αδέλφια αντανακλούν μία αίσθηση δυστυχίας από την οποία εκείνοι παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αλώβητοι. Όμως η επιθυμία να διατηρηθεί η σχέση τους, χωρίς να ξεθυμάνει ή να αποβεί υπαρξιακά οδυνηρή, φέρνει το ζευγάρι αντιμέτωπο με μια μεγάλη πρόκληση.

Το Allegro Pastell είναι το Germany’s next lovestory, η ιστορία μιας σχεδόν φυσιολογικής αγάπης και των μεταμορφώσεών της. Ένα μυθιστόρημα τριών χρονικών φάσεων, με αφετηρία την πρωτοφανώς θερμή άνοιξη του 2018.


 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Λάιφ Ραντ γεννήθηκε το 1983 στη Φρανκφούρτη. Σπούδασε δημιουργική γραφή και πολιτιστική δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Χίλντεσχάιμ. Είναι συγγραφέας, σεναριογράφος και καλλιτέχνης performance, ενώ επίσης συνδιευθύνει τη διαδικτυακή πλατφόρμα Tegel Media, για την οποία γράφει κείμενα και παράγει βίντεο. Ζει στο Βερολίνο και στο Μάινταλ.

 

Βιβλία:

Allegro Pastell, Κολωνία 2020 /

Schimmernder Dunst über Coby County, Βερολίνο 2011 /

Planet Magnon, Κολωνία 2015 /

Leuchtspielhaus, Βερολίνο 2010.

 

Βραβεία:

2016 Βραβείο Έριχ Φριντ /

2012 Λογοτεχνικό Βραβείο Ντίσελντορφ /

2011 Βραβείο Ερνστ Βίλνερ /

2010 βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα Νίκολας-Μπορν /

2010 Λογοτεχνικό βραβείο του MDR /

2009 Βραβείο KulturSPIEGEL.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 294

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-039-4

Τίτλος πρωτότυπου: Allegro Pastell

Μεταφραστής: Βασίλης Κωστόπουλος

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Allegro Pastell" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/allegro-pastell/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια