Ο Χρήστος Κούρτογλου στο Micraasia Fez


Ο Χρήστος Κούρτογλου στο Micraasia Fez

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Καλεσμένη του η Μαρία Κουτσουρλή

Στο πιάνο ο Αντώνης Παλαμάρης 

 

Ο τραγουδοποιός Χρήστος Κούρτογλου κάνει την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, στη σκηνή του Micraasia Fez στον Κεραμεικό, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.
Παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια (ΛαβύρινθοιΌλο τρέχω κ.ά.) αλλά και επιλογές από την παγκόσμια ποπ και μουσικοθεατρική σκηνή.
Μουσικά κομμάτια με έντονο δράμα, γέλιο και άμεσες ιστορίες ενώνονται μαζί σε μια προσπάθεια να τον γνωρίσουμε καλύτερα δημιουργώντας ένα προσωπικό και τολμηρό κολάζ ήχων και συναισθημάτων.

 

Στη σκηνή μαζί του ο μουσικός - πιανίστας Αντώνης Παλαμάρης. Καλεσμένη του μία νέα, ξεχωριστή φωνή, η Μαρία Κουτσουρλή.

 

 

Micraasia Fez

Κωνσταντινουπόλεως 70, 11854 Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6985990901

Ώρα Έναρξης: 21:30

Εισιτήριο: 10€

 

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Κούρτογλου

Ο Χρήστος Κούρτογλου είναι ένας νέος ποπ-έντεχνος μουσικός/συνθέτης και ηθοποιός που μεγάλωσε στη Βέροια και έχει πλέον ως βάση του την Αθήνα.
Έχει σπουδάσει Τραγούδι στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Πράξη Επτά”. Παίζει κιθάρα, πιάνο και γιουκαλίλι ενώ παράλληλα πειραματίζεται με “εναλλακτικούς” και ηλεκτρονικούς ήχους. Από πολύ μικρή ηλικία θυμάται να κλείνεται στο δωμάτιο του και με μια ηλεκτρική κιθάρα - παιχνίδι και έναν μαρκαδόρο για μικρόφωνο να δίνει συναυλίες στο πολυπληθές κοινό του. Σήμερα στα 23 του χρόνια το όνειρο αυτό σπάει την πόρτα του δωματίου του και ξεχύνεται στους δρόμους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια