Όταν ο Γιώργος Κούδας συνάντησε τον Κώστα Μακεδόνα!


Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της ζωής του βίωσε το Σάββατο που μας πέρασε ο Κώστας Μακεδόνας στο πλαίσιο των εμφανίσεών του στο Vergina Theatro στη Θεσσαλονίκη. Μία από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Κούδας, τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του κρατώντας δύο μπλούζες – δώρο προς τον Κώστα. Τους δύο άντρες συνδέει μία φιλία, χρόνων βασισμένη στην αγάπη τους προς τον αθλητισμό και την ομάδα τους τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο Κώστας Μακεδόνας ανάρτησε τη φωτογραφία τους στο λογαριασμό του στο instagram με το παρακάτω κείμενο.

«Η πιο ωραία έκπληξη! Ο αγαπημένος μου Γιώργος Κούδας, ο Θεός των γηπέδων, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ήρθε στο καμαρίνι μου στο Vergina Theatro και μου έφερε υπέροχα δώρα. Γιώργο μου πόσο σ´ ευχαριστώ! Για όσα μας πρόσφερες όλα τα χρόνια που σε θαυμάζαμε απ´ την εξέδρα, για το ήθος σου που είναι παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές και κυρίως για τη συγκίνηση που ένιωσα σήμερα λίγο πριν βγω στη σκηνή».

Ο Κώστας Μακεδόνας συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Vergina Theatro της Θεσσαλονίκης, παρέα με την Πέννυ Μπαλτατζή κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια