Βασίλης Νάτσιος & Μαριάννα Λούμα - Μηλίτσα | Νέο τραγούδι


 

Δημήτρης Μπασδάνης, Βασίλης Νάτσιος, Μαριάννα Λούμα - «Μηλίτσα»Μια νέα διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού του βουνού των Κενταύρων «Μηλίτσα» κυκλοφορεί διά χειρός του Δημήτρη “James” Μπασδάνη με τις φωνές των Βασίλη Νάτσιου και Μαριάννας Λούμα. 


Το τραγούδι «Μηλίτσα» αποτελεί ακόμα ένα single από τον επερχόμενο πολυσυμμετοχικό δίσκο του συνθέτη με τίτλο «Πηλίου και Αιγαίου γωνία».


Η ιδιαίτερα ατμοσφαιρική αισθητική της ενορχήστρωσης και οι γλυκές ερμηνείες του Β. Νάτσιου και της Μ. Λούμα δημιουργούν ένα ηχητικό παραμύθι που εξιστορεί το παραμύθι ενός ταξιδιώτη και τη συζήτησή του με μια μηλιά.

Οι κιθαριστικές πινελιές μαζί με τις «πειραγμένες» μουσικές δένουν αρμονικά με τις χροιές των ερμηνευτών και τη λιτότητα του Πηλιορείτικου κομματιού.


Το κόνσεπτ άλμπουμ θα περιέχει διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από τη γενέτειρα του δημιουργού το Πήλιο και από τραγούδια αγαπημένα του Αιγαίου, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών. 


Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Music Art Lab σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις αρχές του 2023!Ακούστε το τραγούδι εδώ:

⏯


Spotify:

⏯https://open.spotify.com/track/1UsKMdwYVZpdenPMEYi8UPΜπορείτε να ακούσετε όλα τα singles που έχουν κυκλοφορήσει εδώ:

https://youtube.com/playlist?list=PLsG0RvvxlSf8pz4HoALdlYILm-aM-w3DS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια