Σημαντική συνεργασία της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ με την Warner Chappell Music


Συνεργασία AUTODIA – Warner Chappell Music

 

Σημαντική συνεργασία εγκαινιάζεται μεταξύ της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων, με τον κορυφαίο εκδότη μουσικής Warner Chappell Music.

Ειδικότερα, η Warner Chappell Music, μέσω του εκδότη Musou Music Group, ο οποίος είναι μέλος της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, επέλεξε να εμπιστευτεί τον Οργανισμό μας για την προστασία και τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων του ρεπερτορίου της στη χώρα μας.

Η Warner Chappell Music, ο παγκόσμιος εκδοτικός βραχίονας μουσικής της Warner Music Group, με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και γραφεία σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο, διαχειρίζεται αμέτρητα πνευματικά δικαιώματα συνθετών και στιχουργών σε όλον τον κόσμο, όπως των Scorpions, Iron Maiden, Bruno Mars, George Michael, Led Zeppelin, Madonna, Quincy Jones, Ramones, Tones and I, Cole Porter, George Gershwin, Duran Duran, David Byrne, Santana, Savage Garden, Muse, Katy Perry, Ministry, Nina Simone κ.ά.

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εκπροσωπεί το ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών, στιχουργών και μουσικών εκδοτών, το οποίο αριθμεί 26 εκατομμύρια και πλέον μουσικά έργα, μέσω συμβάσεων απευθείας ανάθεσης με δικαιούχους δικαιωμάτων και συμβάσεων εκπροσώπησης με 80 Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης σε όλον τον κόσμο.

Με την έναρξη της συνεργασίας αυτής, η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποτελεί πλέον διαπιστευμένο συνεργάτη στην Ελλάδα όλων των κορυφαίων εκδοτών μουσικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια