«Χόστελ 12» του Ανδρέα Αριστοτέλους στο ProjectR

 


«Χόστελ 12»


Σε μια μικρή πόλη της Ρουμανίας, σε ένα νοικιασμένο δωμάτιο, η Άντα και ο Ραφαήλ έρχονται αντιμέτωποι με την σχέση τους. Από την μέρα που γνωρίστηκαν, με μια βαλίτσα στο χέρι, γυρνάνε την Ευρώπη. Η Άντα είναι γνωστή φωτογράφος και εκδίδει βιβλία με τις φωτογραφίες της από όλα τα μέρη που έχει πάει. Μαζί της σε κάθε ταξίδι και ο Ραφαήλ. Στην Ρουμανία μαζί τους μένει και η Έλενα. Ένα ζευγάρι που προσπαθεί να «επικοινωνήσει» με διαφορετικούς τρόπους. Το πρόβλημα της σχέσης τους ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν αλλά οι ίδιοι τελικά δεν το κατάλαβαν.
«Χόστελ 12», το νέο έργο του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη. Το «Χόστελ 12» παίζει ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Ανάμεσα στο «πρέπει» και το «δεν πρέπει». Ανάμεσα «στο λογικό» και το «παράλογο» Ήρωες που αναζητούν την ελευθερία τους, την αποδοχή και την αγάπη.


Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης Βοηθοί σκηνοθέτη: Αγγελική Κουτσιλέου- Δήμητρα Ζαδέλλη Τρέιλερ- Αφίσα: Αγάπη Καλογιάννη Παίζουν: Ελένη Κουκουλάρη- Σωτήρης Τζαμαλής- Κατερίνα Χιντηράκη Παραγωγή: Θεατρική Εταιρεία Replica

Κάθε Πέμπτη
21:00
Εισιτήρια: €10 (ενιαίο)
Τηλέφωνα κρατήσεων 2111110055
ProjectR (Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 20/10Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια