Οι Μοίρες: Ο Μίλτος Ξενοπανάγος κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip



«Οι Μοίρες» είναι απαραίτητη προσθήκη στις χειμερινές προτιμήσεις σας.

Ο Μίλτος Ξενοπανάγος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του με τίτλο «Οι Μοίρες» που κυκλοφορεί από τη Vocal Music Greece.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και δημιουργός έχει ήδη δώσει το μουσικό στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία. Η σταθερότητά του να δουλεύει με προσήλωση δημιουργεί συνεχώς καινούργιες προκλήσεις στις οποίες αντεπεξέρχεται με ιδιαίτερη ευχέρεια.

Με χαρακτηριστική σεμνότητα και προσεγμένα βήματα ο Μίλτος Ξενοπανάγος έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο διαχρονικούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Η νέα μουσική πρόταση του τραγουδιστή έρχεται λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του, με τον τίτλο «Μια Ατάκα», στο οποίο ξεχώρισε στης προτιμήσεις τον ακροατών και των μουσικών site.

Σε μουσική και στίχους του Χρήστου Σπηλιόπουλου, «Οι μοίρες» διακρίνονται από την κατάλληλη δυναμική που θα του επιτρέψει να αποτελέσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στο πλούσιο βιογραφικό του γοητευτικού καλλιτέχνη.

Το τραγούδι κινείται κατά βάση σε λαϊκή φόρμα και διαθέτει χορευτικό ρυθμό, ένα ύφος που ο Μίλτος Ξενοπανάγος ξέρει πολύ καλά πώς να το υποστηρίζει.

Το νέο τραγούδι του Μίλτου Ξενοπανάγου κυκλοφορεί μαζί με ένα κινηματογραφικό music video σε σκηνοθεσία του Νίκου Δημητρουλόπουλου που γυρίστηκε σε διάφορες περιοχές του Πύργου Ηλείας.

Η μουσική οι στίχοι και η ερμηνεία συνθέτουν έναν ακατανίκητο συνδυασμό που καθιστά «Οι Μοίρες» απαραίτητη προσθήκη στις χειμερινές προτιμήσεις των ακροατών και των ραδιοφώνων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια