Μαζική συμμετοχή στο Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού 2022 στην Αθήνα (+φωτό)


I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... 


Batty
Blade Runner


Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη μαζική συμμετοχή και προσέλευση στο Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκε την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στο Rockwood, στην Αθήνα. 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που ήρθαν για το φεστιβάλ από κάθε μεριά της Ελλάδας και της Κύπρου, από τη Λακωνία, τα Χανιά, τη Φλώρινα, τη Μυτιλήνη, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία και τόσες άλλες πόλεις. Την Ιωάννα, τον Ντίνο, την Ισαβέλλα, τον Κώστα, τον Μάριο και όλους τους υπόλοιπους. 


Θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους για τη μαζική και συγκινητική προσέλευση από τις 2 το μεσημέρι. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι Συμπαντικές Διαδρομές για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε όλους!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φεστιβάλ στο RockWood και μίλησαν για τα βιβλία τους και όλους όσους μίλησαν για τα βιβλία. 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Σταμάτη Γιακουμή που μίλησε για την οκταλογία του «Γ.Β.Φ. Χέγκελ Γραφείο έρευνας μεταφυσικών υποθέσεων», για τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς που κυκλοφόρησαν μεταφρασμένα στα Αγγλικά και στα Γερμανικά και για το καινούργιο του βιβλίο «Τιτανομαχία». Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συγγραφείς Απολλώνιο Γκλαβά, Δημοσθένη Δημακόπουλο και Μάριο Φιλομανιώτη, που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία, τη Βέρα Αναστασίου και την Ιφιγένεια Κυργιώ, που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία, τους συγγραφείς Μάουρα Ρομπέσκου, Εύη Αθανασέκου, Έμιλυ Γερολατσίτη και Ανδρέα Ζαρμακούπη, που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία, τη Δήμητρα Κολυβά, που μίλησε για τα βιβλία του Ανδρέα Ζαρμακούπη, τους συγγραφείς Ντίνο Τανίτη, Βασίλη Καθάρειο και Χριστίνα Γεωργίου, που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία, την Έντυ Κιτάντζη, που μίλησε για το προσωπικό της βιβλίο και την Μαριάννα Παπαντωνίου, που διάβασε από το βιβλίο της Έντυ Κιτάντζη, τον Σπύρο Κίκερη που παρουσίασε το προσωπικό του βιβλίο, τους συγγραφείς Στέλλα Μπελέση, Λεωνίδα-Βασίλειο Μανιάτη, Σμαραγδή Μητροπούλου, που παρουσίασαν τα προσωπικά τους βιβλία, τους συγγραφείς από την Κύπρο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, Δαμιανή Κουμενή, Eλευθέριο Πλουτάρχου, Δημήτρη Κορπέτη, Μάριο Πλουσίου και παρουσίασαν τα βιβλία τους, τη Χρυστάλα Χριστοδούλου, που διάβασε από το βιβλίο της Δαμιανής Κουμενή, και τη Γιώτα Τσιότσκα που διάβασε από το βιβλίο του Δημήτρη Κορπέτη, τους συγγραφείς που μίλησαν στις παρουσιάσεις των καινούργιων ανθολογιών, Στέλλα Μπελέση, Ιωάννα Χατζηαντωνίου, Βασιλική Δραγούνη, Ευαγγελινό Λευτέρη, Ντίνο Τανίτη, Ισαβέλλα Πρίτσα, Λεωνίδα-Βασίλειο Μανιάτη, Κώστα Πολυπαθέλλη, Φίλιππο Χαρλαύτη, Βαζακόπουλο Πέτρο, Μάριο Φιλομανιώτη, Λευτέρη Ευμορφόπουλο, Χρήστο Κεκέ,  Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, Θεοδώρα Χριστοδούλου, Σαράντη Παπαδόπουλο, Δαμιανή Κουμενή, Σμαραγδή Μητροπούλου, την Ισαβέλλα Πρίτσα που παρουσίασε τα καινούργια προσωπικά της βιβλία, και τους Ανδρονίκη Μανουρά και Γρηγόρη Καλογιάννη, που μίλησαν μαζί της, τους συγγραφείς Ιωάννα Χατζηαντωνίου, Κωνσταντίνο Πολυπαθέλλη, Βασιλική Δραγούνη, που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία, την Τζωρτζίνα Τσισμαλίδου, που διάβασε από το βιβλίο της Βασιλικής Δραγούνη, τον Λευτέρη Ευαγγελινό που μίλησε για τα προσωπικά του βιβλία και την Έλενα Παπαδοπούλου, που μίλησε για τα βιβλία του και τους συγγραφείς Σαράντη Παπαδόπουλο, Χρήστο Κεκέ, Θεοδώρα Χριστοδούλου  και Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία. 


Από όλους αυτούς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ιφιγένεια Κυργιώ που ήρθε ειδικά για φεστιβάλ από την Καλαμάτα, τον Ντίνο Τανίτη, που ήρθε ειδικά για το φεστιβάλ από τα Χανιά, τους Δαμιανή Κουμενή, Eλευθέριο Πλουτάρχου, Δημήτρη Κορπέτη, Μάριο Πλουσίου, που ήρθαν ειδικά για το φεστιβάλ από την Κύπρο, από Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, την Ισαβέλλα Πρίτσα, που ήρθε ειδικά για το φεστιβάλ από τη Φλώρινα, τον Κωνσταντίνο Πολυπαθέλλη, που ήρθε ειδικά για το φεστιβάλ από τη Μυτιλήνη, την Ιωάννα Χατζηαντωνίου, που ήρθε ειδικά για το φεστιβάλ από τη Λακωνία και τους Λευτέρη Ευαγγελινό και Σαράντη Παπαδόπουλο, που ήρθαν ειδικά για το φεστιβάλ από τη Θεσσαλονίκη. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, κύριο Χρήστο Τεντόμα που απεύθυνε χαιρετισμό στο φεστιβάλ ως εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Rockwood για τη φιλοξενία τους και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση από διάφορες θέσεις.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό επικοινωνίας TexnesOnline.gr και όλους όσους έγραψαν για το φεστιβάλ και το πρόβαλαν.  


Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να σας δούμε στις επόμενες εκδηλώσεις του φεστιβάλ!

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το Φεστιβάλ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια