Η Κρινιώ Νικολάου παρουσιάζει το ''Χρώμα σιωπής''


Χρώμα σιωπής – Κρινιώ Νικολάου 

Στίχοι: Νικόλας Τσιορβάς

Μουσική: Κρινιώ Νικολάου


 

Η Κρινιώ Νικολάου επανέρχεται στη δισκογραφία και μας παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Χρώμα σιωπής» σε στίχους του Νικόλα Τσιορβά και δική της μουσική. Το "Χρώμα σιωπής" στηρίζεται σε μία τολμηρή διάθεση απόδρασης που δίνει φτερά για το ανέγγιχτο όνειρο. Ένας ανυπέρβλητος ερωτισμός και μια ζάλη προερχόμενη από ένα βλέμμα, σιωπούν στο παρανάλωμα του πάθους και οι λέξεις ντύνονται με το κόκκινο χρώμα της σιωπής. Και παραδίδονται…

 

Έπαιξαν μουσική οι Γιώργος Γκίκας στα τύμπανα, Πόλυς Πελέλης στο μπάσο, Δημήτρης Κεραμιδάκης στο πιάνο, Αποστόλης Μαλλιάς στα πνευστά, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης στην κιθάρα και στη λαύτα και ο Χρήστος Ταμπουρατζής στην ηλεκτρική κιθάρα. Ο Χρήστος Ταμπουρατζής (Tampstudio) υπογράφει την ενορχήστρωση καθώς και την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering. Το video clip σκηνοθέτησε ο Απόστολος Λιάγκας ενώ χόρεψαν οι Νεφέλη Μαρκάκη και ο Πέτρος Πολίτης.

 


Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες https://orcd.co/krinionikolaou_chroma

Λίγα λόγια για την Κρινιώ Νικολάου

 

Η Κρινιώ Νικολάου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε σπουδές πιάνου, θεωρίας και αρμονίας μουσικής στο Ωδείο Αθηνών και συνέχισε το ειδικό αρμονίας στο Εθνικό ωδείο από όπου πήρε και το πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού με την Άννα Διαμαντοπούλου. Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι σε νεαρή ηλικία συνοδεύοντας τον εαυτό της παίζοντας πιάνο ή κιθάρα σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Η πρώτη της σημαντική συνεργασία  ήρθε πολύ γρήγορα με τον  Γιάννη Σπανό.

Ακολουθεί  συνεργασία με Κώστα Χατζή  στο REX και συμμετέχει στον δίσκο του ROM αγάπη μου” ερμηνεύοντας 7 τραγούδια. Το επόμενο καλοκαίρι, παίρνει μέρος  σε συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Στη συνέχεια συνεργάζεται με τον Δημήτρη Μητροπάνο  στη μουσική σκηνή  ΖΟΟΜ  και συμμετέχει στον ζωντανά ηχογραφημένο από την παράσταση δίσκο καθώς και στις καλοκαιρινές του συναυλίες. Στα επόμενα χρόνια ακολουθούν αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα αλλά και σημαντικές συνεργασίες όπως με τους Σταμάτη ΚραουνάκηΛαυρέντη ΜαχαιρίτσαΒαγγέλη Γερμανό και άλλους. 

 

Έχει κυκλοφορήσει 6 ολοκληρωμένα προσωπικά albums και αρκετά singles.

 

[FOLLOW] on Social Media:

 Facebook: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Facebook 

 Instagram: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Instagram 

 Twitter: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Twitter 

 YouTube: http://bit.ly/KrinioNikolaou_YouTube 

 website: www.krinionikolaou.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια