Ανδρόνικος: "Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να ακολουθούμε τα όνειρά μας"


Με μια δυναμική ρυθμική μπαλάντα γραμμένη από τους Arcade, την ομάδα των μεγάλων επιτυχιών, επιστρέφει ο Ανδρόνικος. Ο τίτλος, “Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι”.

Μίλησέ μας για το νέο σου αυτό τραγούδι.


Πρόκειται για ένα τραγούδι σε διαφορετικό ήχο και ύφος  απο τα προηγούμενα που έχω πει στη δισκογραφία μου, πάντα στα πλαίσια της μπαλάντας, που αγαπώ περισσότερο. 


Έχεις συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές. Ξεχωρίζεις κάποια συνεργασία και για ποιο λόγο;

Σίγουρα ξεχωρίζω και θυμάμαι έντονα, το ξεκίνημά μου στην Κύπρο σε συναυλίες του Γιάννη Σπανού (2019), και του Γιώργου Χατζηνάσιου (2010). Ο κος Χατζηνάσιος μάλιστα, παρουσίασε τον πρώτο μου δίσκο στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ επίσης με μεγάλους συνθέτες: τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Στέφανο Κορκολή και φυσικά τον Αντώνη Μιτζέλο ο οποίος εχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια μου και μετράμε μια συνεργασία 10 χρόνων τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία. Η συνεργασία μου με αξιόλογους συνθέτες εκτός από ευγνωμοσύνη μου δημιουργεί και την υποχρέωση να δικαιώσω τα κομμάτια που μου εμπιστεύτηκαν. 


Τι σημαίνει για σένα το «τραγούδι»;

 

Η μουσική υπήρχε πάντα στη ζωή μου μιας και πάντα έβρισκα καταφύγιο σ’ αυτήν. Το τραγούδι μπήκε στη ζωή μου πολύ νωρίς , γύρω στα 10 μου χρόνια. Τότε φυσικά δεν το έβλεπα επαγγελματικά αλλά ως μια ανάγκη έκφρασης. 

Η μουσική είναι μια εσωτερική ανάγκη την οποία ο καθένας βιώνει διαφορετικά. Στην περίπτωση μου ένιωθα ότι ήθελα να το ακολουθήσω επαγγελματικά, συνδυάζοντας το με το θέατρο που αγαπώ εξίσου. Τι ονειρεύεσαι και τι σχεδιάζεις, καλλιτεχνικά;


Βρίσκομαι σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι σε συνεργασία με την “Insideout Music” και την ομάδα των Arcade. Είμαστε σε διαδικασία προβών για μια σειρά εμφανίσεων τοσο στην Ελλάδα όσο και στη γενέτειρα μου, την Κύπρο. Πρώτος σταθμός το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» στις 5 Μαΐου. 

Παράλληλα ασχολούμαι και με το θέατρο το οποίο και σπούδασα τόσο στην Αγγλία (Central school of Speech and Drama) όσο και στην Ελλάδα (Θέατρο των αλλαγών).

Εύχομαι να συνεχίσω να εξελίσσομαι καλλιτεχνικά, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να ακολουθούμε τα όνειρα μας…


Ανδρόνικος - "Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι"

Ακούστε το εδώ:
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια