O Αδάμ Τσαρούχης κάνει ντουέτο με τον διεθνή Γερμανό jazz crooner Tom Gaebel στο τραγούδι "In Υour Εyes"


O Αδάμ Τσαρούχης κάνει ντουέτο με τον διεθνή Γερμανό jazz crooner Tom Gaebel. Μια υπέροχη συνάντηση από δύο βελούδινες φωνές σε μια ρομαντική Bossa Nova με τίτλο ''Ιn Υour Εyes''. Μουσική & Στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος και κυκλοφορεί από τη Minos EMI/Universal. 

Ο Tom Gaebel κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 2005 με τον τίτλο ''Introducing Myself'' και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 7 ολοκληρωμένα άλμπουμ, όλα βραβευμένα ως  Best German Jazz Album. O Gaebel είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη, αφού περιοδεύει συχνά ως επικεφαλής μιας υπέροχης big band με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Frank Sinatra. 

O Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με την διασκευή «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία».  Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τόσο Πολύ»,  που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς», καθώς και τη διασκευή ”Just walk away” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση των charts σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. 

https://adamtsarouchis.lnk.to/InYourEyesPR

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια