Betty The Raccoon w/ Grey VS Gray & Deep Dive Live at ΙΛΙΟΝ Plus

 


FB EVENT:




Betty The Raccoon, τo αγαπημένο ρακούν της Θεσσαλονίκης βγαίνει απο το υπέδαφος, όπου έψαχνε πατάτες, και την Παρασκευή 2 Ιουνίου ταξιδεύει στην πόλη της Αθήνας με προορισμό το ΙΛΙΟΝ Plus. Εκεί παρέα με τους Grey VS Gray (Progressive Rock/Alternative) και τους Deep Dive (Alternative Groove Metal) υπόσχονται μια χνουδωτή και εκρηκτική βραδιά.

Είσοδος: €8
Πόρτες: 20:30

Betty The Raccoon:
Η ιδέα του ρακούν που γουστάρει να κλέβει φαί και να ροκάρει γεννήθηκε το 2017 όταν η Μπέτυ έψαχνε άτομα με την ίδια αγάπη για το φαγητό και την ροκ μουσική. Το σπίτι της μπάντας, το μαγικό δάσος Fluff, βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
Όταν το υλικό τον τραγουδιών τελειοποιήθηκε, η Μπέτυ μαζί με την Πέγκυ στην κιθάρα, την Καλλιόπη στo μπάσο και τον Κόκυ στα ντραμς μπήκαν στο στούντιο τον Οκτώβρη του 2018 για να ηχογραφήσουν το πρώτο μέρος του πρώτου δίσκου τους ονόματι “Between Mud and Sunshine”. To βίντεο για το single “Shiver” κυκλοφόρησε στις 1η Δεκεμβρίου ενώ ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 5 Δεκέμβρη του 2019 συνοδευόμενος από ένα release party το οποίο μέσα σε όλα παρείχε και φαγητό φτιαγμένο επι τόπου απο τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδος.
To πρώτο μέρος, το οποίο ονομάστηκε Sunshine, κέρδισε την προσοχή αρκετών μουσικόφιλων με την εκρηκτική του μίξη απο βαριές κιθάρες και έντονα μελωδικές φωνές όπου μαζί με ένα δεμένο rhythm section δημιούργησε σε μικρό χρονικό διάστημα πιστούς φαν.
Το 2020, η μπάντα μπήκε στο στούντιο να ηχογραφήσει το δεύτερο μέρος του “Between Mud and Sunshine” που θα ονομαστεί “Mud”. To Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησαν το βίντεοκλιπ για τον κομμάτι “5am”.
Το 2022 η μπάντα έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου μέρους του δίσκου “Between Mud and Sunshine” το οποίο κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου 2022 μαζί με το βίντεο για το κομμάτι 'Electric Snail'. Παράλληλα, και για το υπόλοιπο της χρονιάς, η μπάντα πραγματοποιεί 4 συναυλίες ανα την Ελλάδα σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την προώθηση του δίσκου.
Το 2023 η μπάντα στοχεύει να πραγματοποιήσει περισσότερες συναυλίες για την προώθηση του νέου υλικού καθώς παράλληλα ετοιμάζει καινούριο.
Grey VS Gray:
Οι Grey Vs Gray είναι εκείνες οι σκεπτομορφές που θα ζωντανέψουν το Βιβλίο της Ανθρώπινης Πορείας και θα φέρουν μπροστά στα μάτια σας τον ίδιο σας τον εαυτό. Μερικές από τις πιο σημαντικές ιστορίες για μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έζησαν δίπλα μας, μακριά μας, χτες ή αύριο. Ίσως να μην μάθετε ποτέ τι μορφή έχουν οι Grey Vs Gray αλλά θα μάθετε σίγουρα τι σημαίνει να ζεις ανάμεσα σε δύο κόσμους. Εκεί κάπου στα σύνορα του Φανταστικού και του πραγματικού, του αιώνιου και του παροδικού γεννήθηκε η πρώτη ιστορία που θα σας “διαβάσουμε”.
Δημιουργημένοι το 2018 οι Grey Vs Gray σκοπεύουν να πουν εκείνες τις ιστορίες που οδήγησαν το ανθρώπινο είδος στον αφανισμό. Ένας Μετα-Αποκαλυπτικός κόσμος δημιουργήθηκε μέσα από ένα prog/alternative πρίσμα το οποίο λειτουργεί ως καμβάς για ένα αριθμό καλλιτεχνικών δράσεων που αφορούν στην λογοτεχνία και το θέατρο.


Deep Dive:
Οι Deep Dive είναι μια Alternative Groove Metal μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Έχουν ήδη δημοσιεύσει τα πρώτα 3 τους single (Trip in Egypt, Orbital, Mescaline) σε όλα τα streaming platforms και ετοιμάζουν το πρώτο τους ep album που θα δημοσιευτεί στις αρχές του 2024!
Οι Deep Dive αποτελούνται από:
Πάνος Αντωνόπουλος (φωνή & κιθάρα)
Άγγελος Παπασιμακόπουλος (κιθάρα)
Νικόλας Τσακογιάννης (Μπάσο)
Αναστασία Καλλιγέρη (Πλήκτρα)
Σωκράτης Κλείτσας (Ντραμς)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια