Βαγγέλης Μολές: Από καλλιτέχνης του δρόμου στην οδό Ερμού, στο πλευρό του Ηλία Βρεττού στο Mezzo Athens!Ο Βαγγέλης Μολές, ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης μόλις 22 ετών, επιστρέφει με το «Μέσα Στα Μάτια Σου», ένα χορευτικό ποπ κομμάτι, μέσα από το οποίο μας μεταφέρει με ένταση και χαμόγελο, τα υπέροχα συναισθήματα που προκαλούνται από τον έρωτα και χαρακτηρίζουν απόλυτα τη νιότη.


Μίλησέ μας για το πιο πρόσφατο τραγούδι σου. 

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία μου είναι το "Μέσα Στα Μάτια Σου". Το συγκεκριμένο τραγούδι αναφέρεται σε ένα ζευγάρι το οποίο δεν είναι πια μαζί, αλλά ο ήρωας του κομματιού νιώθει την παρουσία της κοπέλας σε κάθε του βήμα όπου κι αν πάει. Η προοπτική που ήθελα να δώσω δεν ήταν αυτή ενός χωρισμού με πικρές αναμνήσεις. αλλά της γλυκιάς μελαγχολίας όταν αναπολείς όμορφες στιγμές. Το κομμάτι αυτό το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το έγραψα και το ίδιο και η εταιρεία μου Alpha Records, και είμαστε σήμερα στην ευτυχή θέση να κυκλοφορεί και να γνωρίζω όλο και περισσότερα άτομα  που ταυτίστηκαν με αυτό το συναίσθημα!  

Για δύο χρόνια ήσουν στην οδό Ερμού ως καλλιτέχνης του δρόμου. Ήταν επιλογή σου και πως βρέθηκες εκεί; 

Αρχικά ήταν συνειδητή επιλογή μου, μιας και το ξεκίνησα μια μέρα με ένα φίλο κιθαρίστα από περιέργεια. Όταν πήγαμε όμως εκεί είδαμε ότι είχε τελειώσει η μπαταρία από τον ενισχυτή του φίλου μου, αφήνοντάς μας μόνο με τον δικό μου. Δεν ήθελα να παίξω μόνος κι έτσι πήγαμε να φύγουμε, διαπιστώνοντας όμως γυρνώντας πως είχαμε φάει ένα πρόστιμο για παράνομο πάρκινγκ χωρίς να το γνωρίζουμε. Έτσι του είπα πως θα παίξω μόνος μου μήπως και μαζέψω τα λεφτά για το πρόστιμο. Από τότε μου άφησε μία τόσο όμορφη ανάμνηση που το καθιερώσαμε! Ακόμη μέχρι σήμερα αναπολώ αυτές τις μέρες! 

Πιστεύεις στην τύχη δεδομένου ότι σε άκουσε ένα στέλεχος δισκογραφικής και έτσι κυκλοφόρησες το πρώτο σου τραγούδι; 

Η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν συνέβη αυτό, γιατί στο μυαλό μου αυτά γίνονταν μόνο σε ταινίες! Παρ' όλα αυτά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά την οποία έκανα και συνεχίζω να κάνω και σε έναν αστάθμητο παράγοντα συμπαντικής-Θείας δικαιοσύνης! Τι ήταν τελικά δε θα μάθουμε ποτέ μιας και τα πιστεύω μας είναι καθαρά υποκειμενικά! Όμως νιώθω ως τώρα πολύ ευλογημένος και δικαιωμένος! 

Πέρασες και από το VOICE. Πως ήταν αυτή η εμπειρία; 

Η εμπειρία του The Voice ήταν πρακτικά η πρώτη είσοδος μου σε μεγάλη σκηνή καθώς και οτιδήποτε τηλεοπτικό. Πολύ άγχος, πολλή πίεση ιδίως για ένα νέο παιδί, γιατί κρίνονται όλα μέσα σε 3 λεπτά, αλλά στην τελική μόνο καλά αποκόμισα, γνωρίζοντας άλλους καλλιτέχνες. Πήρα συμβουλές από τους coaches, εμπειρίες από τις πρόβες και τη σκηνή, και όμορφες παρέες που κρατάνε ως και σήμερα. 

Που σε συναντάμε αυτή τη σεζόν; 

Φέτος έχω την χαρά και τιμή να βρίσκομαι πλάι στον Ηλία Βρεττό στο Mezzo Athens κάθε Σάββατο και Κυριακή! Αναμφίβολα το πιο μεγάλο μου βήμα από την σκοπιά των live εμφανίσεων. Νιώθω πολύ χαρούμενος που με πίστεψαν και με αγκάλιασαν τόσο όμορφα σε αυτό το σχήμα τόσο ο Ηλίας όσο και οι επιχειρηματίες του μαγαζιού και τους ευχαριστώ και δημόσια! Στο σχήμα βρίσκονται  η Χριστίνα Σάλτη και η Natasha Kay, και το αποτέλεσμα είναι πολύ πλούσιο από άποψη ρεπερτορίου και ενέργειας! Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να έρθει να το διαπιστώσει και μόνος του! 

Τι άλλο ετοιμάζεις καλλιτεχνικά; 

Αυτό τον καιρό ετοιμάζουμε με την εταιρεία μου ένα πολύ όμορφο και δυναμικό κομμάτι. Προσωπικά με συγκλονίζει συναισθηματικά. Είναι αρκετά διαφορετικό απ' ότι έχω βγάλει ως τώρα αλλά δημιουργήθηκε με την ίδια αγάπη από όλη την ομάδα μας. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών από τα social μου και από της Alpha Records! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια