Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Κύκλος με την κιμωλία” του Μπρεχτ στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

 


Με την παρουσία επώνυμων φίλων και δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε η Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Κύκλος με την κιμωλία” του Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Κώστα Νταλιάνη, στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους, οι οποίοι συνεχάρησαν τον σκηνοθέτη κ. Κώστα Νταλιάνη και τον 12 μελή θίασο που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην σκηνή.

 

 

Η υπέροχη βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα ευχάριστο,  φιλόξενο και αγαπησιάρικο κλίμα, με συνοδεία των εξαιρετικών οίνων του NICO LAZARIDI που ευγενικά προσέφερε το οινοποιείο.

 

 

Στην επίσημη πρεμιέρα μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: Τάσος Παλαντζίδης με την κόρη του, Μαρία Ιωαννίδου με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό, Γωγώ Αντζολετάκη, Ελένη Ροδά, Μαρία Αλιφέρη, Ράσμυ Τσόπελα,  Στέλλα Παπαδημητρίου, Ρήγας Αξελός, Δημήτρης Γιώτης, Μενέλαος Τζαβέλλας, Κέλλυ Σταμουλάκη, Αριέλ Κωνσταντινίδη, Χρήστος Φωτίδης, Μίλτος Δημουλής, Στέλλα Παπαδοπούλου, Γιάννης Γαβρίλης μετά της συζύγου του, Νόρα Ράλλη, Νίκος Ελευθερίου, Τάσος Δερτιλής, κ.λ.π.




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια