Ο Σέξπυρ γιορτάζει 25 χρόνια (σχεδόν) επιτυχίας με μια «επαιτιακή» συναυλία στο Κύτταρο

 

Το λιγότερο αναμενόμενο "επαιτιακό" γεγονός της χρονιάς είναι πλέον εδώ! Το θρυλικό "Κύτταρο" ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον σατιρικό ράπερ Σέξπυρ, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 25 χρόνια (σχεδόν) σπουδαίας παρουσίας στο ελληνικό μουσικό τοπίο.


Το επικό live θα λάβει χώρα Κυριακή 3 Μαρτίου, υποσχόμενο έναν συνδυασμό από ηχηρές παρουσίες και καταιγιστικό γέλιο.

Ο Σέξπυρ, του οποίου το όνομά του σε πολλές αφίσες είχε μικρότερη γραμματοσειρά από αυτή των χορηγών, θα αφηγηθεί το μουσικό ταξίδι του, ξεκινώντας από τις αρχές της καριέρας του με τους "Καβουροδεινόσαυρους", περνώντας από τη "La Klikaria", και φτάνοντας στις πιο πρόσφατες συνεργασίες με τους "Trendy Hooliguns", τον "TUS", τους "ΤΡΙΠΑ ΚΡΟΥ", τον "Μαύρο Ήλο", και πολλούς άλλους.

Η βραδιά θα είναι γεμάτη κλασσικά άσματα, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων επιτυχιών όπως "10 Λεπτά Κήρυγμα", "Είμαι και γαμώ", "Τζένη Μπότση", "Πεταμένος vs Πεταμένη", "Έλα πλατεία μαν", "Ακόμα μία φορά", "Πετρελαιάς", "To πάρτυ με τα ούζα", "Τσαχπίνα μου γειτόνισσα", "Τσιγάρα σκέτα", "Ψευδαίσθηση" και "Αντίο Γιάννη vol1 & vol2".

Στη σκηνή δίπλα στον ερμηνευτή θα βρεθεί ο πιστός συνεργάτης του, iPsychos, ενώ το μικρόφωνο και οι χορδές θα ευλογήσουν με το ταλέντο τους οι συνοδοιπόροι του, οι οποίοι αναφέρονται κάτωθι με σειρά «επαιτηρίδας»:

·         Μιθριδάτης

·         Tus

·         Babis Batmanidis

·         Empne

·         Βασίλης Λόγιος (ΤΡΙΠΑ ΚΡΟΥ)

·         DJ Freestone

·         Χρήστος Λαγνής Πανοηλίας

·         Φάνης Αφανής

·         Τσατσαράς

·         Tony Bluebird

·         Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος & Σπύρος Σπυρόπουλος (Tsopana Rave)

·         Γιώργος Καψάλης (ex Trendy Hooliguns)

·         Ηλίας Γούλας (ex Καβουροδεινόσαυροι)

·         76 (Revma)

·         Τσαντισμένοι Χωρίς Logo, η νεοσύστατη μπάντα του Σέξπυρ στην παρθενική τους εμφάνιση!

Ειδική μνεία αξίζει στον ράπερ "Μαύρο Ήλο", ο οποίος, παρότι εγκατέλειψε τη χώρα για να ξεκόψει από τις κακές παρέες, επιστρέφει πάλι στον τόπο του εγκλήματος για να διδάξει "μάθημα χορού", swag και ραπ.

Οι πόρτες του Κυττάρου θα ανοίξουν στις 20:30, και η συναυλία ξεκινά αυστηρά στις 21.00 ακριβώς, με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ (αλήθεια!).
Τα εισιτήρια σε προπώληση είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση cometogether.live

Και επειδή το τέρας της ακρίβειας προσπαθεί να ρίξει την κυβέρνηση, η οποία είναι στρατηγικός σύμμαχος του σατιρικού καλλιτέχνη, παραγωγή και καλλιτέχνες συμφώνησαν να στηρίξουν το έθνος προσφέρουν εισιτήρια σε τιμές που θα κάνουν το πορτοφόλι σας να χοροπηδά από χαρά. Πιο συγκεκριμένα:

·         1 εισιτήριο 10€ !

·         2 εισιτήρια 16€ !!

·         3 εισιτήρια 20€ !!!

·         4 εισιτήρια 24€ !!!!

Τιμή εισόδου στο ταμείο: 12€/άτομο ενώ για κρατήσεις και φιάλες, καλείται στο +30 210.8224134 & +30 6977641373 (Βασίλης Στάης)

Αναμένουμε όλους και όλες, για ένα ταξίδι από την εφηβική ηλικία, διαμέσω της λεωφόρου των αναμνήσεων που καταλήγει στη εξωτική Αχαρνών, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, beats, raps, ατάκες, γέλιο και πολύ μουσική!

Διοργάνωση / Concept: Action Εστί | Artist & Event Management

Περήφανοι συμπαραγωγοίΣέχτα Productions & Amok Time Arts


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια