Στέλλα Κωσταρέλου: Πορφυρές αναμνήσεις


Συγγραφέας: Στέλλα Κωσταρέλου
ISBN: 13 9786185429829
Εκδόσεις: ΛΥΚΟΦΩΣ
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2022
Αριθμός σελίδων: 326


Ένα ατύχημα, μια ασθένεια και μια σπάνια ομάδα αίματος γίνονται οι αιτίες να διασταυρωθούν οι ζωές δύο άγνωστων μεταξύ τους άντρων, με αταίριαστους χαρακτήρες, στην Πράγα και την Σεβίλλη.Η ανταλλαγή γενετικού υλικού θα τους οδηγήσει σε ένα ταξίδι στα άδυτα του παρελθόντος. Στην προσπάθειά τους οι δύο άντρες ν' ανακαλύψουν τις ρίζες τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μυστικά που παρέμεναν επτασφράγιστα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Παρόν και παρελθόν συνυφαίνουν ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την ίδια τους την ύπαρξη και ταράσσουν τα νερά της μέχρι τότε ήρεμης ζωής τους.


Η Στέλλα Κωσταρέλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στο Πουρνάρι Δομοκού και εγκαταστάθηκε το 2002 για τις ανάγκες των σπουδών της στην Αθήνα, όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από τη σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ και σήμερα εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή. Λατρεύει τα ταξίδια, απ’ όπου αντλεί ένα μεγάλο μέρος της έμπνευσής της.
Το 2017 από τις εκδόσεις Λυκόφως κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Το κλειδί της ευτυχίας» που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια