Ισαβέλλα Πρίτσα: Μη φοβάσαι απόψε


Συγγραφέας:Ισαβέλλα Πρίτσα
Εκδόσεις:Γλαρόλυκοι
ISBN:978-618-5775-23-0
Ημερομηνία έκδοσης:2024/5
Σελίδες:86Όταν η σχέση τους είχε πλέον διαλυθεί, τότε η Λίλα συνειδητοποίησε επιτέλους πως έπρεπε να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια, που εκείνη είχε αρχίσει να σπάει από την πρώτη στιγμή που ο Παύλος της είπε πως την αγαπά. Αλλά ήταν πλέον αργά.

Η μέρα που είχε εκείνος γενέθλια, η μέρα που χώρισαν, πέντε χρόνια και δέκα μέρες από τότε που της υποσχέθηκε πως θα στοιχειώσουν τον κόσμο παρέα αν ποτέ πέθαιναν.

Πόσο διαρκεί το «για πάντα»;


Βιογραφικό:

Η Ισαβέλλα Πρίτσα είναι πτυχιούχος του τμήματος ΦΠΨ -με ειδίκευση Ψυχολογίας- του ΕΚΠΑ, του Εικαστικού Τμήματος της ΑΣΚΤ και ΔΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το ΑΠΘ. Έχει πτυχίο πιάνου, ειδικού αρμονίας και αντίστιξης. Φοιτά στο ΔΠΜΣ Κοινωνικής Νευροεπιστήμης, Κοινωνικής Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.
Έχει εκδοθεί το βιβλίο της «Η ανατομία ενός καλλιτέχνη» από τις εκδόσεις Ελκυστής το 2020, καθώς και το διήγημά της «Γαλάζιο Φως» στην ανθολογία «Αναζητώντας μίαν άλλη Γη» από τις Εκδόσεις Πηγή το 2021. Την ίδια χρονιά έχουν κυκλοφορήσει τα βιβλία της «Το χρυσό κρεμμύδι είναι καλύτερο» και «Η μικρή Άρκτος» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, αλλά και το παραμύθι της «Carpe Noctem» από τις Εκδόσεις Γλαρόλυκοι. Διηγήματά της υπάρχουν στις ανθολογίες «Epic, θρύλοι της φαντασίας, Ανθολογία ηρωικής φαντασίας», «Lockdown, Ανθολογία με ιστορίες τρόμου και φαντασίας» και «Η πτώση των Θεών ΙΙ, Ανθολογία διηγημάτων εμπνευσμένων από το έργο του Λαβκραφτ», καθώς και στην Ανθολογία «Larry Niven 2020» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Το 2022 είχαν κυκλοφορήσει τα βιβλία της «Δύο μικρά νομίσματα» από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και «Αποσπερίτης» από τις Εκδόσεις Ελκυστής, αλλά συμμετείχε και με 3 διηγήματα και μία νουβέλα στην Ανθολογία «Θρύλοι του Σύμπαντος Χ» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Το 2023 έχουν εκδοθεί τα βιβλία της «Sarabande», «Κατσαρίδα της άμμου» και «Εβένινα ζάρια» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Το 2024 εκδόθηκαν τα βιβλία της «Νυχτερινό» και «Ανεπίσημο Εγχειρίδιο Επιβίωσης Των Ζωντανών Νεκρών» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Τέλος, διηγήματά της υπάρχουν στις ανθολογίες: «Larry Niven 2022», «Στοιχειωμένος ΙΙ», «το Ξύπνημα ΙΙΙ» και «ο Σαίξπηρ στο διάστημα» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.
Έχει εικονογραφήσει την ποιητική συλλογή «Άνθρωπος Εδώ» της Στέφης Θεοδότου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη και την Ανθολογία «Η Επόμενη Μέρα» από τις Εκδόσεις Rising Star. Έργα της υπάρχουν στη μόνιμη συλλογή του νοσοκομείου Ιασώ και φωτογραφίες της έχουν εκτεθεί στα πλαίσια του Athens Photo Festival 2022, στην έκθεση «Lockdown», στο Μουσείο Μπενάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια