Ολοκληρώθηκαν τα Εργαστήρια Σπιτικής Ιαπωνικής κουζίνας. Επίλογός τους το 6ο εργαστήριο <The sound of sushi> όπου παραδοσιακή ιαπωνική μουσική συνόδευσε παρασκευές sushi. Maki, nigiri και uramaki σερβιρίστηκαν με τα απαραίτητα συνοδευτικά. Τα ιδιαίτερα μουσικά κομμάτια από το έγχορδο samisen και το πνευστό shakuhachi του Δημήτρη Ραπακούσιου, δημιούργησαν αυθεντική ιαπωνική ατμόσφαιρα και συμπλήρωσαν την γαστρονομική εμπειρία.
Στην παρουσίαση η Τίνα Μαυροπούλου, συγγραφέας του βιβλίου <Σπιτικές ιαπωνικές συνταγές-itadakimasu>, των εκδόσεων Φυλάτος και μαγείρισσα εδώ και 20 χρόνια της ιαπωνικής κουζίνας.
Τα εργαστήρια είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας “Πιστοποιημένες Εκδηλώσεις και Δράσεις για το 2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας - Ελλάδας”.
Στην παρουσίαση η Τίνα Μαυροπούλου, συγγραφέας του βιβλίου <Σπιτικές ιαπωνικές συνταγές-itadakimasu>, των εκδόσεων Φυλάτος και μαγείρισσα εδώ και 20 χρόνια της ιαπωνικής κουζίνας.
Τα εργαστήρια είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας “Πιστοποιημένες Εκδηλώσεις και Δράσεις για το 2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας - Ελλάδας”.
Δημήτρης Ραπακούσιος |
Τίνα Μαυροπούλου |
0 Σχόλια