Ο 3ος διαγωνισμός στίχου του the book project ξεκίνησε



Αντιμετωπίζουμε τους δύσκολους καιρούς με ένα μεγάλο όπλο: τη δημιουργικότητα! 

Οικογένειες ενωθείτε! Ο 3ος διαγωνισμός του the book project οργανώθηκε για σας που αναζητάτε δημιουργικούς τρόπους να έρθετε κοντά, μικροί και μεγάλοι!
Με διάθεση ποιητική και σκέψη γεμάτη μουσική, ο 3ος διαγωνισμός μας φέρνει όλους κοντά!

Μαζευτείτε ως οικογένεια, ακονίστε τα μολύβια σας και γράψτε στίχους: Ένα τραγούδι ή ποίημα που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία ή τα χαρακτηριστικά της δικής σας οικογένειας!

Τριμελής επιτροπή θα επιλέξει τους καλύτερους στίχους οι οποίοι και θα μελοποιηθούν από τους μουσικούς μας! Η οικογένεια που θα νικήσει θα ακούσει το τραγούδι της από τη συχνότητα διαδικτυακών ραδιοφώνων και θα το δει δημοσιευμένο σε άρθρο και στο cd του περιοδικού «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού», στο ανοιξιάτικο αφιέρωμα για την οικογένεια.

Αλλά…Όλες οι οικογένειες που θα στείλουν τους στίχους τους θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο: Βιβλία για όλη την οικογένεια! Τρεις τυχερές οικογένειες θα λάβουν ταχυδρομικά από 4 βιβλία (παιδικό ή εφηβικό βιβλίο, μυθιστορήματα, βιβλίο γνώσεων)
Για αυτό μην χάνετε χρόνο! Γονείς και παιδιά, ενώστε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε μαζί!

Σημαντικές ημερομηνίες: Αποστολή συμμετοχών ως 30 Νοεμβρίου 2020.

• Ανακοίνωση νικητήριου τραγουδιού: 21 Δεκεμβρίου 2020 (Η εταιρία μας θα επικοινωνήσει με την οικογένεια που θα έχει νικήσει για να προχωρήσει στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού σχετικά με την μελοποίηση του τραγουδιού)
• Κλήρωση δώρου: 30 Δεκεμβρίου 2020. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά και θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης 
• Δημοσίευση τραγουδιού: στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού» (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος 2021)

Δηλώσεις συμμετοχής στο project@4e-project.gr και πληροφορίες στο 216 700 5390 

Όροι συμμετοχής: 

• Θα πρέπει να στείλετε τους στίχους σας πριν την αναφερόμενη ως καταληκτική ημερομηνία (30 Νοεμβρίου 2020) στην ηλεκτρονική διεύθυνση project@4e-project.gr σε αρχείο word. 
• Στο μήνυμα σας θα πρέπει να αναφέρετε απαραίτητα ένα ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) ενός εκπροσώπου της οικογένειας, αναφέροντας και τις ηλικίες των υπόλοιπων μελών που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία των στίχων. 
• Χειρόγραφα ή αποστολές σε άλλες διευθύνσεις (π.χ. με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) δεν γίνονται δεκτά.
• Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται συνεργάτες και συγγενείς πρώτου βαθμού των συνεργατών του 4e-project και των εκδόσεων Ωρίων.

Περιμένουμε με χαρά τους στίχους σας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια