Μεγάλος διαγωνισμός συγγραφής και εικονογράφησης παιδικού βιβλίου!

 


Μεγάλος διαγωνισμός συγγραφής
και εικονογράφησης παιδικού βιβλίου! 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

 

Οι Εκδόσεις Cambia σε συνεργασία με τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Λόγου & Εικόνας το Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στον υπέροχο καλλιτεχνικό χώρο «Θέατρο Τεχνών Ωδείο» στο Περιστέρι.

Ένα διήμερο φεστιβάλ που θα φιλοξενήσει 14 πρωτότυπες παρουσιάσεις βιβλίων με διαδραστικά events, προβολές, εργαστήρια και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, νέοι συγγραφείς και εικονογράφοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας e-mail ενδιαφέροντος στα info@cambiabooks.gr ή/και hub@glarolykoi.net

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Το Παιδικό βιβλίο». Οι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν με ένα έργο τους που επιθυμούν να εκδοθεί, ενώ οι εικονογράφοι με ελεύθερου θέματος εικονογραφήσεις για παιδιά.

Από τους συμμετέχοντες θα επιλεχθούν δύο συγγραφείς και δύο εικονογράφοι των οποίων τα έργα θα εκδοθούν από τις Εκδόσεις Cambia & Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι.

Θα επιλεχθούν έργα όλων των συμμετεχόντων τα οποία θα παρουσιαστούν στο κοινό, ενώ οι νέοι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από επαγγελματίες του χώρου.

Δηλώστε συμμετοχή αποστέλλοντας email στα info@cambiabooks.gr ή/και hub@glarolykoi.net για να λάβετε και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Θέσεις περιορισμένες.

Δήλωση συμμετοχής έως 30 Ιουνίου 2022.

Παράδοση έργου έως 1 Σεπτεμβρίου 2022.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια