Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη live στο «Λιπάσματα Street Art Festival»


Στο πλαίσιο του «Λιπάσματα Street Art Festival», η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μας προσκαλεί την Κυριακή 17 Ιουλίου (21.30, είσοδος ελεύθερη) σε μία βόλτα στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα, με συνοδοιπόρους της τον Γιάννη Δίσκο στο κλαρίνο και τον Βαγγέλη Φουντάνα στην κιθάρα. Θα μας παρουσιάσουν αγαπημένα τους τραγούδια και κυρίως το νέο τραγούδι της Ζαχαρούλας με τίτλο, τι άλλο; «Ζαχαρούλα»! Ένα παραδοσιακό τραγούδι που το συναντάμε στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία, που χάρις στη φαντασία των εξαιρετικών μουσικών και της μπριόζικης ερμηνείας της Ζαχαρούλας ξαναέγινε επίκαιρο και μας ξεσηκώνει!


Λίγα λόγια για το «Λιπάσματα Street Art Festival»

 

Και αυτό τον Ιούλιο, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, για δεύτερη χρονιά, στηρίζει την καλλιτεχνική κοινότητα και ιδίως όσους και όσες παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ανοιχτούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Για εννιά βραδιές του Ιουλίου οι πόρτες του πάρκου ανοίγουν για τους καλλιτέχνες, δίνοντας χώρο και πλαίσιο, για να ομορφύνουν με την τέχνη τους τον περίπατο των Λιπασμάτων.

Ανακαλύψτε τις διάσπαρτες καλλιτεχνικές δράσεις, σε διαφορετικά σημεία του Πολυχώρου Λιπασμάτων και αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους να ταξιδέψουν σε άλλα μέρη με οδηγό την «τέχνη του δρόμου»

 

Λεπτομέρειες στο https://www.facebook.com/lipasmata.fest

Λιπάσματα

Γρ. Λαμπράκη Βόρεια είσοδος - οδός Σφαγείων Νότια είσοδος, περιοχή Κράκαρη
(παραπλεύρως Ε1 πύλης λιμανιού, Δραπετσώνα)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια