Η Ελένη Γουρζή live στον Πολυχώρο Τέχνης - Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 26 Μαΐου


Η Ελένη Γουρζή μας προσκαλεί σε μια μοναδική εμφάνιση, στον Πολυχώρο Τέχνης - Αλεξάνδρεια. ‘’Ταξίδια μετά μουσικής’’ ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 21.30 μ.μ. 

Μουσικές διαδρομές του χτες και του σήμερα, σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στο λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο, σπουδαίων δημιουργών. Από τον Μανώλη Χιώτη και τον Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι τον Μίμη Πλέσσα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Κώστα Λειβαδά, τον Σταμάτη Κραουνάκη κ.ά. 

Η Ελένη Γουρζή με την υπέροχη και ζεστή φωνή θα έχει συνοδοιπόρους δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον μαέστρο και ενορχηστρωτή Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και την Εύη Κανέλλου στα κρουστά.

Παράλληλα θα μας παρουσιάσει το 1ο της τραγούδι με τίτλο ‘’Πέρασε Καιρός ‘’ σε στίχους και μουσική της Έλενας Ζανταρίδου και ενορχήστρωση του Χρήστου Κουμούση. 

Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από Λευκάδα, η Ελένη Γουρζή δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο του τραγουδιού. Αν και απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αγάπη για τα γαλλικά και την εκπαίδευση, από πολύ μικρή αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της ερμηνείας και της επικοινωνίας μέσω του τραγουδιού. Έτσι παράλληλα έκανε σπουδές στο τραγούδι, με μαθήματα φωνητικής και συνεδρίες φωνολογίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορες μουσικές σκηνές και συναυλίες, κυρίως σε αφιερώματα σε σημαντικούς δημιουργούς. 

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 1007079- 6944 945710 
Είσοδος: 10 € 
Ώρα έναρξης: 21:30 
Σπάρτης 14, Πλ.Αμερικής 
ΤΚ 11252 Αθήνα 

Artist info: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια