Μάκης Τσώτσης: Χόρεψέ με | Νέο τραγούδι


ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΣΩΤΣΗΣ

Θα τον έχετε πετύχει σε κάποιο Live μες στην πόλη, συνοδευομενος από το σαξόφωνο και το κλαρίνο του ή σε κάποιο stage, ίσως και στην Τv..

Όπως και να χει ο Μάκης Τσώτσης κάνει ντεμπούτο με ένα ανατρεπτικό, φρέσκο, καυτό καλοκαιρινό  τραγούδι και μας προτείνει να χορέψουμε μαζί του στον άκρως ανεβαστικό ρυθμό του!!
Το “ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ” σε μουσική του ίδιου του Μάκη Τσώτση και σε στίχους: Μάκης Τσώτσης-Λιάκος Παπανικολός-Γιώργος Στεφάνου, σίγουρα θα σε κάνει να κουνηθείς σε λάτιν ρυθμούς..

Ακολούθησε τον Μάκη Τσώτση για να μαθαίνεις όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες και νέα για εμφανίσεις του

𝙔𝙤𝙪𝙏𝙪𝙗𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙣𝙚𝙡 : https://bit.ly/2wfHHRH 
𝙄𝙂 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙞𝙡𝙚 : https://bit.ly/39M7Q8l
𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙋𝙖𝙜𝙚 : https://bit.ly/2V7EPPj

Lyrics/Στίχοι Μ’έκαναν χίλια κομμάτια τα δυο σου τα μάτια μπροστά μου κοιτώ Βγήκα έξω να ξεχάσω με δυο φίλους να τα πιώ Καλοκαίρι ή χειμώνας τα χω χάσει καμιά επαφή Ως τον ουρανό η καρδιά μου μα τα πόδια μου στη γη Μέχρι που εμφανίστηκες μάτια μου εσύ Έλα εδώ και χόρεψε με, πάρε με αγκαλιά Έλα εδώ και μάγεψε με, με τα δικά σου φιλιά Έλα δω και τρέλανε με, πάρε με από δω Να χαθούμε αυτή τη νύχτα Σε χορό μαγικό οο οο οο Έλεγα καρδιά προχώρα και μου έβαζε φρένα ξανά το μυαλό Σαν φωτιά στέκεσαι εμπρος μου δε μπορώ να αντισταθώ Νόημα σου κάνω φως μου τα δυο σώματα μας να πάρουν φωτιά Μες στα μάτια με κοιτούσες και με πήρες αγκαλιά Δυο καρδιές ξαναφωνάζουν δυνατά