Πρόσκληση: Μεγάλες αποκαλύψεις στο 8ο επεισόδιο σχετικά με τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις


Το 8ο επεισόδιο είναι συγκλονιστικό διότι αποκαλύπτεται ο υπαίτιος της εξαφάνισης του καθηγητή Αλέξανδρου Κέρμαν (Βύρων Κολάσης) και της κόρης του Ναταλία (Μαρίνα Μπασέτα).

Σιγά σιγά το παζλ ξετυλίγεται και η σειρά φτάνει στο τέλος της!


Διαβάστε την περίληψη του 8ου Επεισοδίου:

Η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. εξακολουθεί να περπατάει χαμένη μέσα στο ημιφωτισμένο από τους φακούς εργοστάσιο. Έτσι κάπου ανάμεσα σε τόνους σκόνης και ταλαιπωρίας, οι ισορροπίες μεταξύ των μελών της μοιάζουν να είναι κάτι παραπάνω από εύθραυστες!!! Παράλληλα, μια αναπάντεχη συνάντηση σ' ένα μπαρ του υπαστυνόμου Μάκη με τον Δημήτρη Δρακόπουλο θα κινήσει την περιέργεια του πρώτου και θα αποκαλύψει ένα πρόσωπο του επιχειρηματία που ως τώρα κρατούσε καλά κρυμμένο!!!! Την ίδια στιγμή, η ομάδα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει , καταφέρνει ν' ανακαλύψει ένα στοιχείο που ίσως την φέρει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου!          
Θα βοηθήσει άραγε το νέο στοιχείο την ομάδα να φέρει στο φως την πολυπόθητη αλήθεια ή θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της ιστορίας;;;;;Διανομή Ηθοποιών:
Βύρων Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δημήτρης Νέζης, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη, Cate Capaso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

Δείτε το επεισόδιο:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια