Δέσποινα Μυστακίδου: Χριστίνα | Νέα έκδοση


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Χριστίνα" της συγγραφέως μας Δέσποινας Μυστακίδου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Με τον θάνατο της μητέρας της η Χριστίνα είχε γίνει πια γυναίκα. Μια γυναίκα όμως με εμμονές. Προσπάθησε να κλείσει τις εκκρεμότητες με το παρελθόν και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στην πόλη. Γνώρισε καινούργιους ανθρώπους και μια καινούργια αγάπη.

Το αν θα καταφέρει να ξεφύγει από τις εμμονές της και ελεύθερη πια να ζήσει την ίδια της τη ζωή, θα το ανακαλύψει ο αναγνώστης.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι άνθρωποι που εμφανίζονται στη ζωή της Χριστίνας χαράζουν και ακολουθούν τη δική τους πορεία. Καθένας κουβαλάει το αγκάθι του, πληγώνοντας όσους είναι δίπλα του άθελά του, όμως μερικές φορές, πληγώνεται και ο ίδιος. Τελικά όλοι ψάχνουν τη λύτρωση. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δέσποινα Μυστακίδου γεννήθηκε το ’79 στη Γερμανία από μετανάστες γονείς και έμεινε εκεί μέχρι τα έξι της χρόνια. Επέστρεψε στην Ελλάδα και από τότε ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε «τεχνίτης χειροποίητου κοσμήματος» και παρακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων που έχουν σχέση με αυτό το αντικείμενο.

Για κάποια χρόνια είχε το δικό της εργαστήρι με χειροποίητες συλλογές ασημένιων και χρυσών κοσμημάτων και έπαιρνε μέρος σε κλαδικές εκθέσεις. Μέχρι και τη γέννηση του πιτσιρικά της που ήρθε και άλλαξε τις προτεραιότητές της.

Από πολύ μικρή ζωγράφιζε, μα από την πρώτη στιγμή που έμαθε να γράφει σκάρωνε ποιήματα, ιστορίες και αποτύπωνε τις σκέψεις της στο χαρτί.

Το «Χριστίνα» είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο έργο.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 294

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-31-6

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Χριστίνα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/χριστίνα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια