Δέσποινα Παλαμάρη: Τάντρα, Πρακτική στην ερωτική αλχημεία


Πρακτική στην ερωτική αλχημεία

Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης, εμπνευσμένο μέσα από την εικοσαετή εμπειρία της θεραπεύτριας Δέσποινας Παλαμάρη

Το βιβλίο αυτό έρχεται να διαψεύσει όσους υποστηρίζουν πως «ο έρωτας κρατάει λίγο», αφού μπορεί να γίνει για το ζευγάρι ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης των βαθύτερων διαστάσεων του έρωτα καθώς οι σύντροφοι αλλάζουν σε «σεξουαλικούς αλχημιστές» φτάνοντας σε πρωτόγνωρες εκστατικές εμπειρίες.

Η σεξουαλική και η πνευματική έκσταση άλλωστε, δεν είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Είναι η ίδια εμπειρία, με διαφορετικά ενδύματα.

Οι ταντρικές ασκήσεις και τα ερωτικά τελετουργικά που περιλαμβάνει το βιβλίο βοηθούν το σύγχρονο ζευγάρι να ανακαλύψει τα μυστικά που χρειάζεται για να προσθέσει στη σχέση του την ερωτική μαγεία. Να συνδεθούν μ’ αυτό τον τρόπο οι εραστές, όχι μόνο σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο αλλά επιπλέον σε πνευματικό, ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φλόγα του πάθους τους άσβεστη στο βάθος του χρόνου.

Ο αναγνώστης θα μπορεί, ανεξαρτήτως φύλου, ακόμα και αν δεν έχει προηγούμενη ταντρική εμπειρία, να εμβαθύνει στα αρχαία μυστικά της Τάντρα και να εξερευνήσει με πολλαπλούς τρόπους τη σεξουαλικότητά του· να οδηγηθεί σε αχαρτογράφητες ερωτικές περιοχές, γεμάτες πλούσιες και οργασμικές εμπειρίες· να ανακαλύψει τη δύναμη που έχει η σεξουαλική ενέργεια και κρατώντας ανοιχτή την καρδιά του, να χρησιμοποιήσει το δυναμικό της για να ξυπνήσει τον Εκστατικό Εαυτό του ώστε να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του.Η Δέσποινα Παλαμάρη είναι Ηχοθεραπεύτρια του ινστιτούτου «Ήχου-Μασάζ-Θεραπείας» του Peter Hess και η εκπαίδευσή της περιλαμβάνει Ηχομασάζ, Συμβουλευτική μέσω του ήχου, Αρχέγονη Εμπιστοσύνη, το Γκονγκ ως μέσο θεραπείας, Ηχοπαιδαγωγική-βιογραφική εργασία, Γενεαλογικό Δέντρο & Επαφή με τους Προγόνους και Διαλογιστικά Ταξίδια Φαντασίας.

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα. Συνδυάζοντας τον Ήχο και την Τάντρα δημιούργησε ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα που διδάσκεται στη σχολή της: «The Alchemy of Living».

Είναι απόφοιτος του ινστιτούτου «Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας» και Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki και Karuna Reiki, Pranic healing και ενεργειακά μασάζ).

Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής).

Έχει εκπαιδευτεί στο θεατρικό παιχνίδι και έχει δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα για παιδιά που ονομάζεται «ΗΧΟΓΙΟΓΚΑ» και συνδυάζει τη γιόγκα, τους ήχους (γκονγκ-ηχογαβάθες), το θεατρικό παιχνίδι και τα ταξίδια φαντασίας.

Αυτή η συγγραφική της δραστηριότητα δεν είναι η πρώτη, καθώς ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, «Το Φιλί της Πεταλούδας». Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης, εμπνευσμένο μέσα από την εικοσαετή εμπειρία που έχει στο θεραπευτικό μονοπάτι.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια