Στέλιος Κυριακίδης: Copenhagen | Νέο τραγούδι


Ο κιθαρίστας και συνθέτης Στέλιος Κυριακίδης με έδρα το Λονδίνο κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο του άλμπουμ, 508 Days. Το σόλο κομμάτι για κιθάρα με τίτλο Copenhagen είναι εμπνευσμένο από το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Δανίας περίπου 2 χρόνια πριν. 
 
Η μουσική του Στέλιου έχει παιχτεί στο BBC Radio London. Το περιοδικό Minor7th τον περιέγραψε ως «Ο Κυριακίδης έχει έναν ευχάριστο τρόπο να δημιουργεί φωτεινές, αστραφτερές μελωδίες που θέλετε να ακούσετε ξανά». A Moment And A Thousand Years, ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ Agalia, μπήκε στα Apple Music Classical Charts στην Εσθονία και τη Δανία.
 
Ο Στέλιος έχει εμφανιστεί στις Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ελλάδα σε μέρη όπως το 21st Century Guitar Conference (Ιντιανάπολη, ΗΠΑ), το Green Note (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο), το King's Place (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) Handmade & Recycled Festival (Αθήνα, Ελλάδα ), μεταξύ άλλων, Bavul Kunst und Kultur Cafe (Βερολίνο, Γερμανία) και Inspiring Futures (Σέφιλντ, Ηνωμένο Βασίλειο).Spotify: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια