Μέσα από καμπάνια CROWDFUNDING η νέα παραγωγή του τραγουδοποιού Γιώργου Σταυρακάκη

 


Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι δημιουργοί ανά τον κόσμο καταφεύγουν στις Crowdfunding πλατφόρμες προκειμένου να υλοποιήσουν το έργο τους ή κάποιες καινοτόμες ιδέες που κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον θα έμεναν στο περιθώριο. Ο τραγουδοποιός Γιώργος Σταυρακάκης εξηγεί παρακάτω τους λόγους που επιλέγει να πραγματοποιήσει μέσω Crowdfunding τη νέα του δισκογραφική παραγωγή. 

«Εδώ και πολλά χρόνια, οι δημιουργοί στο χώρο του τραγουδιού υφίστανται έναν ιδιότυπο και οδυνηρό αποκλεισμό από όλους εκείνους τους μηχανισμούς που κάποτε τους έδιναν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν, να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα τραγούδια τους.

Το κόστος μιας δισκογραφικής παραγωγής τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δυσβάσταχτο για όλους εμάς, αφού αναγκαζόμαστε να χρηματοδοτήσουμε εξ’ αρχής όλα τα στάδια αυτής της παραγωγής, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές τα τραγούδια να μένουν στα συρτάρια και να χάνονται μαζί με τα όνειρα, ιδιαίτερα των νέων δημιουργών.

Μέσα σ’ αυτό το δυσμενές δισκογραφικό περιβάλλον αναζητώ με τη σειρά μου εκείνον τον τρόπο που θα με βοηθήσει να πραγματοποιήσω τη νέα μου δισκογραφική εργασία μαζί με όλους εσάς που αγαπήσατε και αγαπάτε τα τραγούδια μου και που βρεθήκαμε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια να στηρίξουμε το καλό και αληθινό ελληνικό τραγούδι.» 

Η καμπάνια του τραγουδοποιού πραγματοποιείται μέσα από την πλατφόρμα GoGetFunding στον παρακάτω σύνδεσμο:

GoGetFunding_Γιώργος Σταυρακάκης: Νέο cd

 

Γιώργος Σταυρακάκης

Ο ποιητής και τραγουδοποιός Γιώργος Σταυρακάκης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο και τα τελευταία 20 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει εκδώσει οκτώ προσωπικούς δίσκους και πολλές ποιητικές συλλογές. Έχει επίσης πολλές συμμετοχές ως δημιουργός και ερμηνευτής στην ελληνική και ξένη δισκογραφία, ενώ ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορες ποιητικές ανθολογίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια