Ο Θανάσης Βούτσας στο πλευρό της Μαρίας Φαραντούρη - Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στη Γερμανία


 Ο Θανάσης Βούτσας στο πλευρό της Μαρίας Φαραντούρη

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, Esslingen ΓερμανίαςΗ Μαρία Φαραντούρη, ένας ζωντανός θρύλος της ελληνικής μουσικής, συνεχίζει τις συναυλίες της σε όλο τον κόσμο! Με τις κορυφαίες ορχήστρες και με υψηλού επιπέδου ρεπερτόριο τραγουδά την ελληνική μουσική και ποίηση στα πέρατα της γης.

Στο πλάι της επιλέγει πάντα εξαιρετικούς τραγουδιστές, άξιους πρεσβευτές του ελληνικού τραγουδιού! Τα τελευταία 2 χρόνια μας έχει συστήσει μία εξαιρετική φωνή και παρουσία, τον Θανάση Βούτσα, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του, το εύρος της φωνής του και τον ξεχωριστό τρόπο ερμηνείας του.Η επόμενη άμεση συναυλία τους είναι στο Jazz Festival του Esslingen της Γερμανίας στις 20 Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κι άλλες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης Βούτσας θα πραγματοποιήσει και μία συναυλία στην Αθήνα, στις 14 Ιανουαρίου στο Θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας». Πρόκειται για μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο κοινωφελές έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Panos & Cressida 4 Life, προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής της δραστηριότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια