Κυριακή Πλαϊνάκη: Χαράζοντας το αύριο | Νέα έκδοση


Κατηγορία: Μυθιστόρημα
Συγγραφέας: 
Κυριακή Πλαϊνάκη
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Σελίδες 196
ISBN: 978-618-84930-4-9
Έτος Έκδοσης 2020
Τιμή: 12 ευρώ


Περιγραφή:

Δύο αδερφές, έρμαια στην αδηφάγα δίνη του χρόνου και των αντιξοοτήτων. Μια κοινή πορεία γεμάτη δυσκολίες, αδιέξοδα, συγκρούσεις και ανθρώπινα δράματα. Μια ιστορία που ξεκινά μέσα στα σκληρά χρόνια της Δικτα- τορίας του 1967 και ολοκληρώνεται στα ελπιδοφόρα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Μέσα στα γκρίζα σύννεφα των αλλεπάλληλων αδιεξόδων οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται διαρκώς. Οι διαδο- χικές αποκαλύψεις της αλήθειας θα σηματοδοτήσουν το τέλος μιας εποχής που σημαδεύτηκε από τα ψέματα, από τα πάθη των πρωταγωνιστών της, από την αμείλικτη μοίρα αλλά και από τον ίδιο τον ρου της Ιστορίας.

Οι χαρακτήρες παρορμητικοί και παράφοροι ζουν ο καθένας τον μύθο τους, χωρίς αναστολές. Η κάθαρση είναι η μόνη επιλογή τους και δίνει το έναυσμα για μια καινούργια αρχή. Οι δύο αδερφές επανασχεδιάζουν τη ρότα τους, «Χαράζοντας το αύριο» σε μια νέα βάση…

Βιογραφικό:

Η Κυριακή Πλαϊνάκη γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά. Σπούδασε ιστορία και λογοτεχνία σε ιδιωτικό κέντρο σπουδών στην Αθήνα. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και παρακολούθησε σεμινάρια σε οικονομικά και τεχνικά θέματα. Είναι παντρεμένη κι έχει δυο παιδιά. Ασχολείται με τη συγγραφή από νεαρή ηλικία.
Έργα της:
“Μερόπη η Καππαδόκισσα” (Εκδόσεις Γαβριηλίδη, 2014)
“Το πορτρέτο” (Εκδόσεις Γαβριηλίδη, 2016)
“ Έτσι έφυγε” (Εκδόσεις Γαβριηλίδη, 2019)Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια