Μιράντας Σκέττου: Πουλιά και Ανεμώνες | Νέα έκδοση


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Πουλιά και Ανεμώνες" της συγγραφέως μας Μιράντας Σκέττου! 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Γιώργος, η Μαρία, ο Μαχήλ, είναι τα παιδιά των σημερινών καιρών, είναι τα παιδιά της νέας τάξης πραγμάτων. Έχει το καθένα τη δική του αφετηρία, για μια ξεχωριστή και διαφορετική διαδρομή την οποία όμως κάποιες φορές, άλλοι την έχουν επιλέξει.

Η διαφορετικότητα, η καλλιτεχνική ευαισθησία, η προσφυγιά, η φιλία, μα κυρίως η χαρά και η αγωνία με την οποία περιμένουν την πρώτη μέρα για το σχολείο, τα φέρνουν κοντά το ένα στο άλλο. Το σφύριγμα του αφέτη, κάθε Σεπτέμβρη, είναι η αρχή για ένα καινούργιο όνειρο, είναι το προζύμι για καινούργιους στόχους, είναι η ζωή που ξεδιπλώνεται μπροστά τους.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και ζω στο Γέρι της Κύπρου.

Στην οικογένεια ήμουν το τρίτο παιδί, η τρίτη κόρη. Ο πατέρας μου φιλήσυχος και τίμιος. Η μάνα μου αγέρωχη, αξιοπρεπής, άνοιγε δρόμους με τα χέρια της για να διαβούμε.

Γράφω από τον καιρό που έμαθα να γράφω. Αποφάσισα να εκδώσω τη συλλογή διηγημάτων “Πουλιά και Ανεμώνες” θέλοντας να απευθυνθώ στους νέους και σ’ αυτούς που έμειναν νέοι.

Μόλις αναφανεί η άνοιξη, οι κάμποι μας είναι σπαρμένοι με “λαλέδες” όπως αλλιώς λέμε τις ανεμώνες. Πολύχρωμα αγριολούλουδα που δε φοβούνται και ανθίζουν μόνο όταν φυσάει ο άνεμος. Τα Κυριακάτικα απογεύματα των παιδικών μου χρόνων, είναι ντυμένα με αμέτρητα μπουκέτα ανεμώνων. Είναι ντυμένα με τα χρώματα των λουλουδιών και της αθωότητας. Οι στέγες των σπιτιών μας φιλοξενούν ακόμα τις φωλιές των χελιδονιών. Πουλιά που φεύγουν, ξενιτεύονται, αλλά πάντα επιστρέφουν. Όπως τα όνειρα που ομορφαίνουν τη ζωή μας.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 108

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-28-6

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Πουλιά και Ανεμώνες" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/πουλιά-και-ανεμώνες/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια