Αναστασία Κλώνη: Στην Αρχή του Ταξιδιού


Στην Αρχή του Ταξιδιού

Η αγάπη, ο έρωτας και οι θυσίες που κάνουμε στη ζωή, έγιναν οι μούσες της Αναστασίας Κλώνη

Το βιβλίο «Στην αρχή του ταξιδιού» αποτελεί ένα σύνολο 33 ποιημάτων αφιερωμένων στην αγάπη, στον έρωτα, στις θυσίες που κάνουμε οι άνθρωποι για να τον ζήσουμε, και στη ζωή. Μια αγάπη. Μια αγάπη ανιδιοτελή, γενναία… απλή και αληθινή, «ανέγγιχτη απ’ του φιδιού το δάγκωμα». Έναν έρωτα λυτρωτικό, ανεκπλήρωτο, σαρωτικό. Η ενέργεια της αγάπης και του έρωτα δίνει ζωή, αλλά και δυνατότητα συνάντησης με τον Θεό. Με μια τέτοια προοπτική πρέπει να γίνει η ανάγνωση των ποιημάτων αυτών.


Η Αναστασία γεννήθηκε το 1982 στη Πάτρα όπου ζει και εργάζεται. Είναι αριστούχος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2007 αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Αποστολικός Λόγος» του Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Πατρών. Ανήκει στην ομάδα αντιμετωπίσεως των αιρέσεων καθώς και της αντιαιρετικής εκδόσεως «Πανάριον» της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Διετέλεσε κατηχήτρια, διορισμένη εκ της Ιεράς Μητροπόλεως στο τμήμα Νεότητος (Νεανικές Συνάξεις).

Θεολογικά άρθρα καθώς και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες «Εκκλησιολόγος» και «Η Πρωινή Γνώμη» και στο διαδικτυακό ιστολόγιο «Αναστάσιος». Από το 2013 παρουσιάζει ομιλίες της στην Χριστουγεννιάτικη εορτή του Ι.Ν Αγίων Αποστόλων Πατρών.

Είναι γνώστης Βυζαντινής & Ευρωπαϊκής Μουσικής. Είναι δεξιοτέχνης εγχόρδου μουσικού οργάνου (Μπουζούκι). Έχει πιστοποίηση στους Ευρωπαϊκούς & Latin Χορούς & στις βασικές αρχές ψηφιακού μάρκετινγκ. Μιλά Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Χόμπι της ο χορός, η μουσική και η πεζοπορία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια