“Οι Τ(ρ)όποι Του Κόσμου” από τον Χρήστο Κούρτογλου | Νέο τραγούδι


Ο νέος τραγουδοποιός Χρήστος Κούρτογλου μετά τις κυκλοφορίες των τραγουδιών “Όλο Τρέχω” και «Λαβύρινθοι», επανέρχεται με την καινούργια του δημιουργία με τίτλο “Οι Τ(ρ)όποι Του Κόσμου”.

 

Στο τραγούδι τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ενώ τους στίχους ο Βαλάντης Κωσταλάρ.

 

Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο Δημήτρης Σιάμπος, ο οποίος έπαιξε και τις κιθάρες και το μπάσο, η ηχοληψία και η μίξη πραγματοποιήθηκαν από τον Σωτήρη Ζηλιασκόπουλο ενώ το mastering από τον Νίκο Μέρμηγκα στα “Antart Studios”.

 

Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του music video υπογράφει ο Σπύρος Μαλτέζος.

Το εξώφυλλο του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Χρήστος Κούρτογλου.

 

Και επειδή “αυτό είναι ένα τραγούδι που φουσκώνει και σε ενώνει” μπείτε να το ακούσετε και και θα δείτε πως “δεν είμαστε μόνοι”.

 

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube 


 

Κυκλοφορεί
στην Apple Music 
και στο Spotify 

 

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Κούρτογλου

 

Ο Χρήστος Κούρτογλου είναι ένας νέος ποπ-έντεχνος μουσικός/συνθέτης και ηθοποιός που μεγάλωσε στη Βέροια και έχει πλέον ως βάση του την Αθήνα.
Έχει σπουδάσει Τραγούδι στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Πράξη Επτά”. Παίζει κιθάρα, πιάνο και γιουκαλίλι ενώ παράλληλα πειραματίζεται με “εναλλακτικούς” και ηλεκτρονικούς ήχους. Από πολύ μικρή ηλικία θυμάται να κλείνεται στο δωμάτιο του και με μια ηλεκτρική κιθάρα - παιχνίδι και έναν μαρκαδόρο για μικρόφωνο να δίνει συναυλίες στο πολυπληθές κοινό του. Σήμερα στα 24 του χρόνια το όνειρο αυτό σπάει την πόρτα του δωματίου του και ξεχύνεται στους δρόμους.

 

Instagram: https://www.instagram.com/chriskourtoglou/

Facebook: https://www.facebook.com/chriskourto/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCmvL66TxXoNy61zoDWlAC4Q/featured


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια