Όταν η ηλεκτρική κιθάρα του Αντώνη Μιτζέλου συνάντησε την κέλτικη άρπα της Λίνας ΡοδοπούλουΣε μία υπέροχη μουσική βραδιά στη μουσική σκηνή Σφίγγα συναντήθηκε η κέλτικη άρπα και η φωνή της Λίνας Ροδοπούλου με την ηλεκτρική κιθάρα και τα τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό!

Ο δημοφιλής δημιουργός και κιθαρίστας Αντώνης Μιτζέλος μας έχει χαρίσει υπέροχα, διαχρονικά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Με το ίδιο μακό», «Πόσο σε θέλω», «Πώς μπορώ», «Κόψε και μοίρασε», «Η πρώτη μας φορά» και πολλά άλλα. Στα live του, εκτός από τα τραγούδια του, πάντα κρύβει και μουσικές εκπλήξεις!

Αυτή τη φορά η έκπληξη ήταν η Λίνα Ροδοπούλου και η κέλτικη άρπα της! Μαζί, μας χάρισαν μοναδικές στιγμές αφού μοιράστηκαν αρκετά τραγούδια και έτσι απολαύσαμε την μουσική συνύπαρξη της κέλτικης άρπας και της ηλεκτρικής κιθάρας. Στην αρχή μας παρουσίασαν την ορχηστρική σύνθεση του Αντώνη Μιτζέλου με τίτλο "Angels dance" , πιο γνωστό ως το τραγούδι «Να ‘φευγα»  με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα σε στίχους της Ελένης Ζιώγα και στη συνέχεια το «Δεν απαντά», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια και του συνθέτη αλλά και της στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου!


Από τη βραδιά στη μουσική σκηνή Σφίγγα στις 30 Οκτωβρίου μπορείτε να απολαύσετε

και τα δύο τραγούδια στο κανάλι της Λίνας Ροδοπούλου στο YouTubeΕΔΩ


Παρέα με τον Αντώνη Μιτζέλο και την Λίνα Ροδοπούλου έπαιξαν και οι μουσικοί Διαμαντής Σαραφιάδης στα πλήκτρα, Σάκης Κατσάτσος στο μπάσο και Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος στα τύμπανα.   

Οι φωτογραφίες είναι του Στέφανου Καραούλη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια