Συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος για το αφιέρωμα στο πρόσωπό του, στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (video)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως το ερασιτεχνικό θέατρο στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στην Περιφέρεια της Περιφέρειας, κατά την εύστοχη έκφραση της κυρίας Ευανθίας Στιβανάκη, όχι απλά καλά κρατεί αλλά κυριολεκτικά παρουσιάζει άνθιση!


Θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, βρέθηκαν στην μεγαλύτερη θεατρική συνάντηση στην Νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, στην Ιεράπετρα, και έζησαν αξέχαστες στιγμές στο πλημμυρισμένο κάθε βράδυ θέατρο "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ".

Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας οφείλεται στους σπουδαίους ανθρώπους που αποτέλεσαν την Κριτική Επιτροπή στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ αλλά και στις προσωπικότητες που τίμησε το Φεστιβάλ. Ο Νίκος Βερλέκης ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πρόεδρος της επιτροπής, η Έρση Βασιλικιώτη, σκηνοθέτις και μεταφράστρια θεατρικών έργων, η Σοφία Φιλιππίδου, ηθοποιός ,σκηνοθέτις και συγγραφέας, ο Θέμης Μουμουλίδης, σκηνοθέτης, ο Τηλέμαχος Μουδατσάκις, σκηνοθέτης, πανεπιστημιακός και συγγραφέας, ο Κώστας Θωμαΐδης, μουσικός, και ο Λάκης Λαζόπουλος, ως ιδιαίτερο τιμώμενο πρόσωπο, αποτελούν απτά παραδείγματα σπουδαίων ανθρώπων της ελληνικής θεατρικής σκηνής που η Τέχνη που υπηρετούν δεν τους χωρίζει από την κοινωνία και τους απλούς ανθρώπους αλλά, αντίθετα, τους φέρνει πιο κοντά τους σε μια διάδραση, σε ένα διάλογο πολλαπλά και ποικιλοτρόπως ωφέλιμο για όλους!


Το «σας ευχαριστούμε» είναι λίγο αλλά απόλυτα ουσιαστικό με την έννοια της καλής χάριτος και της ευγνωμοσύνης που αισθανόμαστε.

Το πλήθος εθελοντών και η στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης μέχρις την εστίαση και άλλους επαγγελματίες είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας. Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης,την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου,την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δήμου Ιεράπετρας, το Δήμο Ιεράπετρας και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης.

Για το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας

Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Σοφία Κονταξάκη Ελένη Βαρτάνη


ΠΛΑΝΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια